سلسله مباحث علم، کارآفرینی و اشتغال (2) توسط فعالان و کارآفرینان مرکز رشد

جامعه و سازماني مي‌تواند در مسير توسعه، حركت رو به جلو داشته باشد كه با ايجاد بسترهاي لازم، منابع انساني خود را به دانش و مهارت كارآفريني مولد تجهيز كند تا آن‌ها با استفاده از اين توانمندي ارزشمند، ساير منابع جامعه و سازمان را به سوي ايجاد ارزش و حصول رشد و توسعه مديريت هدايت كند. يكي از راه‌هاي انتقال دانش و مهارت، بكارگيري تجربيات افرادي است كه از درون دانشگاه در همين راستا رشد و نمو كرده‌اند. دوشنبه شب مورخ 1 خردادماه 95، تالار آزادي دانشگاه پذيراي دانشجويان و 3 نفر از كارآفرينان فعال در مركز رشد دانشگاه كاشان بود. آقايان دكتر ناظري عضو هيئت علمي گروه فيزيك و رئيس هيئت مديره شركت دانش‌بنيان فناوران فيزيك نور ،مهندس محسن حسيني مديرعامل شركت دانش‌بنيان كيمياگران صنعت اميركبير و مهندس شهبازي مديرعامل شركت كيميا گستران پديده كاشان تجربيات، ديدگاه‌ها، موفقيت‌ها و راهكارهاي كارآفريني (فن‌آفريني + تجاري‌سازي) را در قالب سخنراني و پرسش و پاسخ به دانشجويان عرضه نمودند.

( ۱ )