شرکت مغناطیس دانش پژوه کاشان

شرکت دانش بنیان مغناطیس دانش پژوه کاشان آقایان  دکتر محمد الماسی کاشی و دکتر عبدالعلی رمضانی مستقر در مرکز رشد که در زمینه ی ساخت و تولید دستگاههای مغناطومتر فعالیت می کنند.   نام تجاری این دستگاه Vibrating Sample Magnetometer می باشد.این دستگاه که برای نخستین بار در کشور و در دانشگاه کاشان و به همت دو تن از اساتید و اعضای هیئت علمی گروه فیزیک و پژوهشکده علوم و فناوری نانوی دانشگاه کاشان (دکتر الماسی و دکتر رمضانی ) تولید می شود که دارای قابلیت های مشابه خارجی خود بوده و صرفه جویی ارزی قابل ملاحظه ای را برای کشور به همراه دارد.  این دستگاه در نانوفناوری کاربرد داشته و قادر به اندازه گیری مغناطیسی بر روی نمونه هایی با مغناطیس حداقل یک هزارم /0 T 000 واحد الکترومغناطیسی (Cmu  ) تا نمونه هایی با حداکثر 50 واحد الکترومغناطیسی می باشد.  ساخت این دستگاه که دو نوع مغناطومتر  AGFM  و  VSM  را در یک مجموعه جمع کرده است سبب شده تا محققان زیادی از سراسر کشور با ارسال نمونه به دانشگاه کاشان از توانایی های این دستگاه در تحقیقات خوداستفاده نمایند. در ضمن این دستگاه برگزیده نمایشگاه جامع دستاوردهای 30 ساله وزارت علوم نیز شده است.