شركتهاي موفق در اخذ مجوز دانش بنيان تشويق می شوند.

۲۳ فروردین ۱۳۹۴ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۷۲۹ بدون موضوع

با توجه به دستور رياست محترم دانشگاه مبني بر تشويق شركتهايي كه گواهي نامه ی دانش بنيان  اخذ مي نمايند، موضوع در يكصد و هفتاد و یکمین جلسه ی شوراي مركز رشد مطرح و مصوب گرديد:

با توجه به اين كه شركت هاي مستقر در مركز كه موفق به اخذ گواهي نامه ی دانش بنيان بودن خود از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري مي گردند، براي توسعه بازار خود نياز به معرفي، تبليغات و حضور در نمايشگاه ها دارند و به منظور تشويق اين واحدها و نيز كمك به رشد كسب و كارشان مقرر گرديد 65% هزينه هاي حضور شركت در يكي از نمايشگاه هاي داخلي مرتبط با ايده محوري واحد تا سقف 15 ميليون ريال به صورت بلاعوض از بودجه مركز رشد پرداخت گردد.

علاوه بر اين براي ترغيب ساير همكاران دانشگاهي به تأسيس شركت هاي دانش بنيان، براي معرفي هر كدام از شركت هاي دانش بنيان مركز بنري طراحي شود و با هماهنگي روابط عمومي دانشگاه در محلهاي پر تردد نصب گردد.

ضمناً پيشنهاد شده است که به منظور توسعه ی برند دانشگاه در سطح منطقه و تبليغات كشوري هم روابط عمومي دانشگاه جهت معرفي اين شركت­ ها در شبكه هاي خبر، اصفهان و برنامه­ ي كاشانه اقدام نماید.

از شركتهاي مركز رشد تا كنون سه شركت زير موفق به اخذ مجوز دانش بنيان از معاونت فناوري رياست جمهوري شده اند:

1. مغناطيس  دانش پژوه كاشان
  2. كيمياگران صنعت اميركبير