بازدید از مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی

۰۹ دی ۱۳۹۳ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۷۲۴ بدون موضوع

معاونت پژوهشی دانشگاه کاشان، آقای دکتر منعم زاده، به همراه مدیریت فناوری و ارتباطات علمی، آقای دکتر فرجی و جمعی از پرسنل معاونت و مرکز رشد دانشگاه روز سه شنبه 9 / 10 / 93 از مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی بازدید کردند. در این دیدار صمیمانه که با حضور آقای دکتر منصوری، مسؤول پروژه ی رصدخانه ی ملی ایران در کاشان، برگزار شد، آقای دکتر رعنایی مدیریت مرکز رشد و ارتباط با صنعت دانشگاه بهشتی حاضران را در جریان فعالیت های انجام شده در مرکز رشد قرار داد. سپس حاضران از برخی واحدهای مرکز رشد دیدن کردند و از نزدیک با فعالیت ها و روال کار در آنجا آشنا شدند.

گفتنی است  مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی طی یک برنامه ی منسجم از سال 91 تاکنون خود را به یکی از موفق ترین مراکز رشد کشور تیدیل کرده است و بیش از 90 واحد مستقر دارد.