عضو شوراي مركز رشد دانشگاه معاون سياسي اجتماعي فرمانداري كاشان شد.

۱۰ آذر ۱۳۹۳ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۷۱۹ بدون موضوع

به گزارش کاشان حامی به نقل از پرتال خبری کاشان استاندار اصفهان در حکم حمیدرضامؤمنیان گفته است: بنا به پیشنهاد ابوالفضل صدرائیه معاون استاندار و فرماندارشهرستان کاشان به موجب این حکم جنابعالی را به سمت معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری آن شهرستان منصوب می نمایم.

در ادامه این حکم دکتر زرگرپور اظهار امیدواری کرده است با استعانت از خداوند متعال و پیروی از ائمه اطهار(ع) و رهنمودهای حضرت امام خمینی(ره) و توصیه های رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه ای(مدظله) و نصب العین قراردادن تقوا، تمام توان و استعداد خود را در اجرای وظایف ، دسترو العمل ها و مقررات ، منطبق با برنامه های دولت تدبیر و امید و در راستای بسط امید و نشاط در جامعه به کاربسته و در جهت خدمتگزاری به مردم به توفیقات ارزشمندی نائل شوید.

در این حکم از زحمات هادی اکبری معاون سیاسی اجتماعی سابق فرمانداری کاشان تقدیر و تشکر شده است.

حمید رضا مومنیان قبل از این سمت ،ریاست دانشگاه غیر انتفاعی سینا، مشاور رئیس مرکز ملی فرش ایران ، ریاست پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان و دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  را در کارنامه ی خود دارد. وی تحصیل کرده رشته فرش و مدرس دانشگاه کاشان است.