بازديد دانشجويان دانشگاه علمي و كاربردي آران و بيدگل از مركز رشد

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۶۸۸ بدون موضوع

دانشجويان و پرسنل دانشگاه جامع علمي و كاربردي آران و بيدگل از مركز رشد بازديد كردند. در اين بازديد كه روز دوشنبه ي هفته ي جاري صورت گرفت، كارشناس روابط عمومي و پذيرش مركز رشد در رابطه با فعاليت هاي صورت گرفته در مركز و نحوه ي ورود به مركز  و استقرار در آن توضيحاتي داد. همچنين آقاي مهندس عظيمي رياست دانشگاه علمي و كاربردي آران و بيدگل كه دانشجويان را همراهي مي كرد  در رابطه با اين موضوع كه پس از اتمام آموزش هاي كارآفريني، دانشجويان مي توانند جهت تجاري سازي ايده هاي دانش بنيان خود به مركز رشد مراجعه كنند، توضيحاتي ارائه كرد.و ابراز اميدواري نمود كه همكاري بين دانشگاه علمي و كاربردي و مركز رشد دانشگاه كاشان بيش از پيش گسترش يابد. در پايان، بازديدكنندگان از واحدهاي مستقر در مركز بازديد كرند و از نزديك با فعاليت  هاي آن ها آشنا شدند.