شرکت نانو محک بهبود در جشنواره طرح كسب و كار دانشجویان دانشگاه های استان اصفهان

۲۲ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۶۸۵ بدون موضوع

شرکت نانو محک بهبود از مرکز رشد دانشگاه کاشان در پنجمين جشنواره ي طرح كسب و كار دانشجويان دانشگاه اصفهان حائز رتبه شد.

در این جشنواره تيم پژوهشي شرکت نانو محک بهبود از مرکز رشد دانشگاه کاشان شامل دکتر جواد صفری و خانم زهرا حقيقی به دلیل ارائه ی طرح "توليد کربن فعال مورد نياز صنعت تصفيه با استفاده از مواد دورريز کشاورزي" عنوان سوم را کسب نمود.

جشنواره طرح کسب و کار دانشجویان دانشگاه‌های استان اصفهان همه ساله و با اهدافی چون ترویج فرهنگ ایده پردازی، توسعه تفکر به کارگیری علم و فناوری و آموخته‌های دانشگاهی در راستای تولید ثروت، تشویق در راه اندازی بنگاه‌های اقتصادی و ایجاد ارتباط بین سرمایه گذاران و صاحبان ایده در جهت تکمیل چرخه ی تبدیل ایده به محصول، توسط مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.