سامانه کنترل هوشمند موتورخانه در مرکز رشد دانشگاه کاشان طراحی و ساخته شد.

۰۲ دی ۱۳۹۱ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۶۸۱ بدون موضوع

مهندس بلور كاشاني گفت: این دستگاه هوشمند را در مدت 9 ماه با 30 میلیون ریال هزینه طراحی و تولید کرده است. مدیرعامل شرکت هوپاد گستر صنعت کاشان و سازنده دستگاه گفت: دستگاه کنترل هوشمند موتورخانه مجهز به حسگرهای دما، رطوبت و گاز است و مجهز به دو پنل مي باشد که یک بخش آن داخل موتورخانه و بخش دیگر در اتاق مدیریت نصب می شود و فرد می تواند از طریق انتقال پیام و اینترنت تنظیمات دستگاه را انجام دهد. این سامانه قادر است به صورت هوشمند دمای ساختمان را با دمای محیط تطبیق دهد و با کنترل خروجی های گاز، دما و رطوبت از بروز حادثه جلوگیری کند.

پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه کاشان قیمت این دستگاه را یک سوم مشابه خارجی آن اعلام کرد و افزود: مشابه خارجی این دستگاه تک پنل است و برای تنظیم دما، گاز و رطوبت نیاز به کاربر دارد. بلورکاشانی گفت: این دستگاه هوشمند با شماره 75635 آذر ماه امسال در اداره کل ثبت شرکتها ومالکیت صنعتی به ثبت رسیده است.