نخستين گردهمایی های علمی دانش آموختگان سمپاد كاشان برگزار مي گردد.

۳۰ آبان ۱۳۹۱ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۶۷۱ بدون موضوع

انجمن دانش آموختگان استعدادهای درخشان کاشان در دومین سال رسمی فعالیت خود، برگزاری  نخستين گردهمایی علمی دانش آْموختگان سمپاد كاشان  را با اهداف زیر در برنامه کاری خود قرار داده است:

اهداف نخستین گردهمایی علمی دانش آموختگان:

۱- شناسایی استعدادها و توانایی های اعضای فعال انجمن در محافل علمی-دانشگاهی

۲- آشنایی اعضای انجمن با توانمندی های دیگر اعضا در حوزه های فعالیت مشترک خود

۳- گسترش آشنایی دانش آموختگان با فصل مشترک علوم و فناوری های گوناگون با توجه به حضور جامع رشته ها و گرایش های دانشگاهی

۴- زمینه سازی برای تشکیل هسته های تحقیقاتی-عملیاتی در حوزه های مختلف علم و فناوری

۵- جذب سرمایه گذار و یا حامی طرح های پیشنهادی

۶- استفاده از دانش فارغ التحصیلان به منظور بهبود توسعه شهری شهرستان کاشان

۷- شناساندن پتانسیل های علمی و عملی دانش آموختگان به صاحبان صنایع موجود در کاشان و ایجاد پل ارتباطی میان آنان

۸- آشنایی دانش آموختگان مقاطع پایین تر با اصول نگارش متون علمی و شرکت در مجامع داخلی و بین المللی

در راستای این اهداف هماهنگی هایی با دفتر نماینده ی محترم مردم شهرستان کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی به منظور حمایت از پتانسیل موجود در بین دانش آموختگان صورت گرفته است. حضور تک تک دانش آموختگان علاوه بر معرفی توان موجود در بین دانش آموختگان، زمینه ساز همکاری های بیشتر با نهادهای شهرستان و صنایع مختلف خواهد بود.

شرکت کنندگان در گردهمایی:

در این گردهمایی دو دسته شرکت کننده در نظر گرفته شده است:

الف) دارندگان مقاله، ایده و یا طرح پیشنهادی پروژه های تحقیقاتی-عملیاتی، از دانش آموختگان سمپاد و یا غیر آن.

ب) شرکت کنندگان بدون مقاله و یا طرح از اعضای محترم انجمن دانش آموختگان استعدادهای درخشان کاشان.

علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر به آدرس اينترنتي   http://conf.ksampad.com مراجعه كنند.