دکتر محمد الماسي رتبه سوم پژوهش كاربردي جشنواره بين‌المللي خوارزمي را كسب كرد.

۲۵ بهمن ۱۳۹۰ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۶۳۹ بدون موضوع

دکتر محمد الماسي عضو هيات علمي گروه فيزيك دانشگاه كاشان و مدير عامل شركت مغناطيس دقيق كوير، مستقر در مركز رشد دانشگاه كاشان، رتبه سوم پژوهش كاربردي بيست و پنجمين جشنواره بين‌المللي خوارزمي  را به دست آورد و جايزه  اين جشنواره  را از رييس‌جمهور دريافت كرد.

عضو هيات علمي دانشگاه كاشان با طراحي و ساخت دستگاه مغناطومتر گراديان متناوب دوتسلا با قابليت آناليز FORC  به عنوان پژوهشگر و فناور برتر كشور معرفي شد و توانست براي نخستين بار جايزه جشنواره خوارزمي را از آن دانشگاه كاشان كند.

در اين جشنواره  1357 طرح براي شركت در بيست و پنجمين جشنواره بين‌المللي خوارزمي در 15 گرايش برق و كامپيوتر، زيست‌فناوري و علوم پايه پزشكي، مكانيك، صنايع شيميايي، علوم پايه، كشاورزي و منابع طبيعي، هنر و معماري، فناوري نانو، عمران، مواد، متالوژي و انرژي‌هاي نو، فناوري اطلاعات، هوافضا، صنايع و مديريت فناوري و علوم پزشكي به دبيرخانه ارسال شد كه در نهايت 31 طرح شامل 23 طرح داخلي و هفت طرح خارجي و يك طرح از ايرانيان مقيم خارج از كشور به عنوان برگزيدگان نهايي انتخاب شد.

بيست و پنجمين جشنواره بين المللي خوارزمي با حضور وزير علوم، تحقيقات و فناوري، وزير دفاع و پيشتيباني نيروهاي مسلح، معاون علمي و فناوري رياست‌جمهوري و جمعي از دانشمندان، مبتكران، نوآوران و مخترعان داخلي و خارجي در سالن همايش‌هاي بين‌المللي سازمان صدا و سيما برگزار شد.