رونمايي دستگاه مغناطومتر دانشگاه كاشان در بين دستاوردهاي فناورانه برتر پژوهشي كش

۰۳ دی ۱۳۹۰ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۶۳۵ بدون موضوع

دستگاه مغناطومتر دانشگاه كاشان در بين 15 دستاورد فناورانه ی برتر پژوهشی كشور انتخاب و در تهران با حضور رئيس جمهور رونمايی شد.

عضوهيأت علمي گروه مهندسي فيزيك دانشگاه كاشان و طراح اين دستگاه مغناطومتر گفت: اين دستگاه  در نانوفناوري كاربرد دارد و قادر به اندازه‌گيري مغناطيسي بر روي نمونه‌هايي با مغناطيس يك ده هزارم  emuتا حداكثر  پنجاه emuمي‌باشد.

دكتر محمدالماسي اظهار داشت: اين دستگاه داراي قابليت‌هاي مشابه خارجي خود است و صرفه‌جويي ارزي قابل ملاحظه‌اي را براي كشور به همراه دارد.

وي با اشاره به اينكه اين دستگاه در شركت مغناطيس كوير كاشان مستقر در مركز رشد دانشگاه كاشان  طراحي شده است افزود: اين سيستم توان رسم منحني مشخصه نمونه‌هاي مغناطيسي از نانو پودر تا مواد كپه‌اي را دارد.