تأمين روشنايی قبور شهدای شهرستان كاشان با استفاده از انرژی خورشيدی

۳۰ مهر ۱۳۹۰ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۶۲۷ بدون موضوع

رییس مرکز رشد دانشگاه کاشان گفت: شرکت بهره‌وران انرژی کویر مستقر در مرکز رشد دانشگاه کاشان با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان کاشان اقدام به تأمین روشنایی قبور شهدای مزارهای فیض و دشت‌افروز شهرستان کاشان با استفاده از انرژی خورشیدی نموده است .

مهندس سید حسین اجتهد  افزود: این طرح با هزینه‌ای بالغ بر 60 میلیون ريال از دهه فجر سال 89 آغاز و در هفته دفاع مقدس به بهره برداری کامل رسید .

دانشگاه کاشان

به گفته وی، در این طرح با استفاده از منبع لایزال خورشید، مصرف برق کاملاً قطع گردیده و سیستم بدون مشکل در شرایط آب و هوایی مختلف به کار خود ادامه خواهد داد .

وی، با اشاره به اینکه این كار براي اولین بار در کشور در شهرستان کاشان انجام شده ابراز امیدواری کرد این طرح در سراسر کشور اجرا شود.

مهندس اجتهد، هدف از اجرای این طرح را، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش هزینه در مصرف برق ذکر کرد و افزود: از انرژی خورشیدی می‌توان برای تامین انرژی مصارف مختلف استفاده کرد.