معرفي برترين هاي دومين دوره مسابقات رباتيك دانش آموزي كاشان

۲۷ شهریور ۱۳۹۰ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۶۲۴ بدون موضوع

ميثم شجري، دبير اجرايي دومين دوره مسابقات رباتيك دانش آموزي كاشان در گفت و گو با خبرنگار پورتال خبري كاشان با اعلام اين خبر اظهارداشت : دومين دوره مسابقات راباتيك دانش آموزان كاشان  با حضور  90 نفر شركت كننده از شهرستانهاي كاشان ، اصفهان ، آران و بيدگل و نطنز در دو رده انفرادي و تيمي ودر سه مقطع ابتدايي ، راهنمايي و متوسطه و در 9 رشته با يكديگر رقابت كردند .

وي افزود : در پايان اين رقابتها و در رشته فوتباليست ابتدايي عليرضا كبريتي  اول شد و رقيه جهانتاب و عليرضا جهانتاب مشتركا دوم شدند  وهمچنين مهديه سادات توحيدي به مقام سوم رسيد.

ميثم شجري گفت : در رشته فوتباليست راهنمايي ، امير مهدي دشتي زاده به مقام اول رسيد و نويد صدر ، رامين شعشعاني و دانيال زاهدي به ترتيب دوم تا چهارم شدند.

به گفته وي در رشته دو مارپيچ و در رده سني زير 9 سال، حسين بهداد، محمد مهدي تدبيري و ابوالفضل قناويزباف به ترتيب مقامهاي اول تا سوم اين رقابتها را به خود اختصاص دادند .

دبير اجرايي دومين دوره مسابقات رباتيك دانش آموزي كاشان با اشاره به اينكه در رقابتهاي جنگجوي مقطع ابتدايي امين بديعي، مهدي هوشمند و امير حسين رضوي موفق به كسب رتبه هاي اول تا سوم شدند افزود : دررقابتهاي مقطع راهنمايي اين رشته نيز امير حسين توتوني مقام نخست را كسب كرد و محمد عظيمي و ستار عباسيه مقامهاي دوم و سوم را به خود اختصاص دادند .

شجري در ادامه افزود : در رقابتهاي رشته خط پيشرفته نيز امير محمد نيكوكار اول ، مجتبي ملكي و علي خورشيدي از تيم رباتيك دانش آموزي شهرستان نطنز و فني و حرفه اي استان اصفهان به ترتيب مقامهاي اول تا سوم را كسب كردند .

به گفته وي در رشته ربات خدمتكار رده سني ابتدايي نيز  علي چام عنوان نخست را كسب كرد سيد عليرضا موسوي دوم شد  و مهديه سادات توحيديان به مقام سوم رسيد .

شجري در ادامه با اشاره رقابتهاي رشته نورياب گفت : در اين رشته مجتبي ملكي و علي خورشيدي از شهرستان نطنزمشتركا به مقام اول رسيدند وامير محمد نيكوكار و  نويد صدر دوم و سوم شدند.

دبير اجرايي دومين دوره مسابقات رباتيك دانش آموزي كاشان ياد آورشد : در رقابتهاي رشته تعقيب خط ساده ، محمد حسين ذبيحي، مهديه شاطري و امير حسين توتوني  عناوين اول تا سوم را به خود اختصاص داد.

دومين دوره رقابتهاي رباتيك " رباكاپ " توسط شركت كاسيان و با همكاري سازمان رفاهي تفريحي شهرداري كاشان ، مركزرشد دانشگاه كاشان ، سازمان بسيج دانش آموزي ، فرهنگ سراي معراج ، پژوهسراي دانش آموزي ، مركز آموزشي فني و حرفه اي شهيد موسويان كاشان در سالن جهان پهلوان تختي كاشان برگزارشد .