هشت پژوهشگر دانشگاه کاشان در بین برگزیدگان پژوهشی و فناوری استان اصفهان

۱۶ دی ۱۳۸۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۶۱۱ بدون موضوع

معاون پژوهشی دانشگاه کاشان از انتخاب هشت پژوهشگر دانشگاه کاشان در جشنواره برگزیدگان پژوهشی و فناوری استان اصفهان خبر داد.

دکتر مجید منعم زاده افزود: دکتر محسن قاسم پور، دکتر عبدالرسول غفاری، دکتر عباس شکاری، دکتر علی قربانپور، دکتر مهران رضایی، دکتر محمد الماسی، دکتر عبدالرسول ابراهیم آبادی، دکتر امیرحسین چیت سازیان از اساتید و پژوهشگران برجسته دانشگاه کاشان بودند که در این جشنواره که به همت استانداری اصفهان برگزار شده بود، از خدمات و دستاوردهای پژوهشی آنان تجلیل شد.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: در حاشیه این مراسم از دانشگاه کاشان به دلیل حضور دانشمندی با رتبه بین المللی در این دانشگاه تقدیر شد.

لازم به ذكر است كه آقايان دكتر الماسي، مدير عامل شركت مغناطيس دقيق كوير، و دكتر ابراهيم آبادي، مدير عامل شركت رايحه ي كوير، در مركز رشد دانشگاه كاشان نيز مستقر مي باشند.