شركتهاي مغناطيس كوير كاشان و بهينه سازان صنعت كاشان به عنوان برگزيدگان پژوهش و ف

۱۱ دی ۱۳۸۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۶۰۹ بدون موضوع

شركت مغناطيس دقيق كوير و بهينه سازان صنعت كاشان كه به ترتيب با ايده محوري توليد دستگاه مغناطومتر VSM و AGFM ، و توليد دستگاه پركن و درب بند تمام اتوماتيك پتهاي گلاب و اسانس در مركز رشد دانشگاه كاشان مشغول فعاليت هستند، روز چهارشنبه مورخ 89/10/8 به عنوان برگزيدگان پژوهش و فناوري استان  مورد تقدير قرار گرفتند. در جلسه اي كه در محل سالن اجلاس نمايشگاه هاي بين المللي اصفهان و با حضور استاندار اصفهان برگزار شد، به آقايان دكتر الماسي، مدير عامل شركت مغناطيس كوير كاشان و سيد حسين ميري قمصري، مدير عامل شركت بهينه سازان صنعت كاشان، لوح يابود و هدايايي اعطا شد.

لازم به ذكر است كه اين دو شركت در دومين جلسه ي كارگروه نخبگان و فناوران استان كه با حضور نمايندگان دانشگاههاي كاشان، آزاد خوراسگان، كانون نخبگان جوان، شبكه ي پژوهش و فناوري و شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهاندر تاريخ 89/9/28 در شهرك علمي و تحقيقاتي استان برگزار شده بود به همراه 11 برگزيده ي ديگر، انتخاب شده بودند.