روش بيوتكنولوژي آنزيمي براي تهيه و استخراج عطرهاي گياهان

۰۸ آبان ۱۳۸۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۶۰۳ بدون موضوع
تعداد بازدید:۹۸۲

از آنجا كه توليد عطر و گلاب و عرقيات به روش بيوتكنولوژي با دستكاري ژنتيكي همراه نيست، معايب احتمال ناشي از فرآورده هاي زيستي را ندارد.

جواد بهاري زاده، مخترع، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: گياهان مختلف حاوي اسانس ها و روغن هاي اسانسي مختلفي هستند كه با روش هاي مختلف مي توان آنها را از گياهان جدا نمود، عطرهاي گياهي نيز در زمان تهيه گلاب و عرقيات گياهي از گياهان جدا مي شوند كه چون روغني و غير محلول در آب هستند، در قسمتي جداگانه و مجزا از عرقيات و گلاب تهيه مي شوند.

وي افزود: اين روش برگرفته از روش هاي بيوتكنولوژي و بيولوژيك است كه اجازه مي دهد تمام محتويات درون آنها وارد قسمت حلال شده و در نتيجه تمام اسانس هاي محلول در آب و غير محلول در آب گياه آزاد شود.

وي تصريح كرد: حداكثر استخراج اسانس هاي محلول در آب و عطر افزايش اقتصادي تهيه عطر و گلاب و عرقيات گياهي به دليل استخراج تقريبا تمامي محتويات موجود در گياه و كاهش از دست رفتن عطر و گلاب از محاسن استفاده از اين روش است.



 


نظر شما :