برگزاری سی امين نشست عمومی نمايندگان واحدهای مستقر در مركز رشد دانشگاه كاشان

۳۰ آبان ۱۳۸۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۵۹۶ بدون موضوع

سی امين نشست عمومي نمايندگان واحدهاي مستقر در مركز رشد دانشگاه كاشان روز شنبه مورخ 29/8/89 در دفتر مديريت مركز برگزار شد. در اين نشست ابتدا مهندس اجتهد، مدير مركز به حاضران خير مقدم گفت و ضمن معرفي آقايان مهندس حجازي، عضو شوراي مركز و مدير عامل شركت تقطيران و مهندس برازنده عضو شوراي مركز و رئيس اداره ي صنايع و معادن كاشان از ايشان خواست تا در رابطه با تجربيات خود در زمينه ي توليد و صنعت براي نمايندگان واحدها صحبت كنند.

مهندس حجازي ضمن توضيحي در رابطه با بيوگرافي شغلي خود توصيه هايي را براي نمايندگان واحدهاي مركز كه كسب و كار را تازه شروع كرده اند بيان كرد. پس از آن جلسه وارد پرسش و پاسخ شد و مهندس حجازي و مهندس برازنده يه سؤالات حاضران در زمينه هاي مختلف پاسخ دادند.

لازم به ذكر است كه نشست عمومي نمايندگان به طور مرتب يك هفته در ميان تشكيل مي شود و نمايندگان ضمن استفاده از صحبت هاي مدعوين فرصت آشنايي و تعامل با يكديگر را نيز پيدا  مي كنند.