۳۱ خرداد ۱۳۸۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۵۹۱ بدون موضوع

دستگاه کنسرو بازکن صنعتی توسط داشجویان گروه مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان ساخته شد.

دانشیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان گفت: این دستگاه قادر است درب‌ انواع قوطي‌هاي كنسرو را با تعداد زیاد (بین 300 تا 400 قوطی) در مدت زمان کم نسبت به سرعت اپراتور بازکند.

دکتر سعید گلابی افزود: از این دستگاه در آشپزخانه‌های با جمعیت زیاد از جمله مراكز دانشگاهي استفاده می‌شود.

وی، صرفه جویی در زمان و نیروی کار، ارائه غذای گرم به دانشجویان و کم کردن هزینه‌ها برای ارائه غذای مطلوب را از جمله مزاياي اين دستگاه ذکر کرد.

به گفته وی، این دستگاه توسط سینا افطسی و سیدعلی میرآفتاب از دانشجویان گروه مهندسی مکانیک و با همکاری استادان این گروه طراحی و ساخته شده است.

سید علی میرآفتاب، یکی از طراحان این دستگاه، ابعاد این دستگاه کنسرو بازکن را 20 در 20 سانتیمتر به شکل مکعب ذکر کرد و افزود: ساخت این دستگاه حدود پنج ماه زمان برده است.

وی افزود: هزینه تولید انبوه این دستگاه چهار میلیون ریال برآورد می‌شود که نمونه‌های مشابه آن در ایران هفت میلیون ریال و مشابه خارجی 12 میلیون ریال است.