بازدید اعضای هیأت علمی دانشگاه کاشان از مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید موسویان

۳۰ شهریور ۱۳۸۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۵۵۵ بدون موضوع

در این بازدید که آقای دکتر ساداتی نژاد ریاست دانشگاه کاشان به همراه معاونان و اعضای هیأت علمی دانشگاه حضور داشتند، ابتدا مهندس علوانی رئیس مرکز شهید موسویان در رابطه با تفاهم نامه ی منعقد شده بین این مرکز و دانشگاه کاشان با هدف ارائه­ی آموزش­های فنی و حرفه­ای به دانشجویان توضیحاتی داد. همچنین در رابطه با فعالیت­های مرکز و نصب تجهیزات جدید توضیحاتی ارائه کرد. وی هدف از این بازدید را معرفی مرکز به اساتید و استفاده از دانش آ­ن­ها برای آموزش دانشجویان اعلام کرد. وی ابراز امیدواری کرد در آینده با کمک اساتید دانشگاه، مرکز شهید موسویان دایره­ی آموزش خود را به صنایع منطقه گسترش دهد. مهندس علوانی از اعضای هیأت علمی دانشگاه خواست تا دوره­های مورد نیاز برای دانشجویان را تعریف کنند و در تهیه­ی استاندارد آموزشی آن اقدام نمایند تا مرکز فنی و حرفه­ای بتواند این دوره­ها را تشکیل دهد.

آفای دکتر ساداتی­نژاد رئیس دانشگاه کاشان نیز طی سخنانی کوتاه گفت: دیدگاه ما به مرکز فنی و حرفه­ای یک دیدگاه مکمل است. ما می­توانیم کارگاه­ها و آزمایشگاه­های خود را در اختیار مرکز فنی و حرفه­ای قرار دهیم و در عوض از کارگاه­های مرکز فنی و حرفه­ای استفاده کنیم و در سال اصلاح الگوی مصرف ازهزینه­کرد اضافه خودداری کنیم.
    در پایان اعضای هیأت علمی دانشگاه از کارگاه­های برق صنعتی، مکاترونیک، تعمیرات خودرو و ...  دیدن کردند.