جلسه­ی هم­اندیشی دبیران انجمن­های علمی دانشگاه در مرکز رشد

۲۰ آبان ۱۳۸۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۹۵۳۸ بدون موضوع

در این جلسه که با حضورآقای دکتر نیازی، عضو هیأت علمی دانشگاه و آقای کارکنان از دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر نیازی در رابطه با کارآفرینی و بعد
جامعه­شناختی آن برای حاضران صحبت کرد.

سپس آقای کارکنان به بعد عملی بحث پرداخت و مسیری را که دانشجویان باید از مرکز کارآفرینی و دفتر ارتباط با صنعت تا مرکز رشد طی کنند، مشخص نود.

در انتها مهندس اجتهد، مدیر مرکز، درباره­ی مرکز رشد توضیحاتی ارائه نمود و ضمن معرفی دقیق­تر مرکز رشد، هدف از تشکیل جلسه را آشنایی دبیران انجمن­های علمی که رابط دانشجویان و دانشگاه از نظر علمی و پژوهشی محسوب می­شوند با مرکز رشد و اطلاع­رسانی به آنان ذکر کرد.

برنامه­ی بعد پرسش و پاسخ حاضران با اساتید حاضر در دانشگاه بود. در انتها مقرر شد ضمن هماهنگی­های لازم مقدمات بازدید دبیران انجمن­های علمی از مرکز آموزش فنی و حرفه­ای شهید رجایی فراهم شود.